Nejnovější recenze ze sekce Pyrotechnika
- může to vyletět na tebe
- slušné rány
- je jich málo
- Je škrtací
Profi show 208
BoogiemanBeast
Přidáno: 23. listopadu 2024
(naposledy upraveno 23. listopadu 2024)
Zakoupeno v EXPLOSIVO
- Produkt nevybuchl celý.
Tento produkt jsem zakoupil na narozeninovou oslavu a v čtvrtině přestal fungovat, plus se rozstřelil nebezpečně do stran, i když bezpečná vzdálenost byla dodržena. Produkt bych doporučil po stranách lépe uchytit, aby se papírový obal nerozpadl i ostatním.
- nejlepší pomer cena vykon single shot
- tento rok moc nefunguji
- nejlepsi cena pomer vykon
- velmi hlasite
- nejlepší a nejlevnější letadlo
- velmi dobre
- mnohem lepší čmelák
- jedna z nejlepších detskych pyrotechnik
- Mate cas odbouchnout petardu
- Nebouchají, sýra jen vyhoří a petarda nebouchne, z deseti kusů zatím bouchly dvě.
- Extrémně dlouhá prodleva před výbuchem (když teda petarda vybouchne), člověk potom neví zda petarda teda vybouchne a nebo ne, nezkušenější člověk může přijít k petardě s domněnkou že tato opět nevybouchne a ona mu vybouchne u obličeje.
Nevím zda je to jen tato šarže nebo sou takto všechny tyto petardy. DUMBUM mám rád ale tohle se jim opravdu nepovedlo. Minimálně prozatím tyto petardy nedoporučují, radši kupte např. DUMBUM F2.
- Absolutní legenda
Absolutní legenda možná druhá moje nejoblíbenější petarda možná i první gramáž je nízká ale rány jsou dobré musím uznat že tohle se povedlo a líbí se mi že tuto petardu ještě nezrušili protože je to absolutní legenda
Též velmi dobré petardy o něco slabší ale to se dá pochopit když jsou o jeden stupeň slabší je to i účel ale za mě ideální petarda
- Opravdu dobrá petarda na gramáž
- Lehce předražená
Moje nejoblíbenější petarda střední rána na gramáž velmi dobrá kvalitně zpracované kvalitní knoty hezký design dobrá velikost já nemám co dodat
Sám jsem produkt netestoval ale velmi se mi líbí
Tyto petardy jsem ještě nezkoušel ale co jsem slyšel tak jsou velmi silné na gramáž a kvalitně zpracované
- K počtu ran je to velmi levný koberec
Tento koberec už jsem měl a jsem s ním maximálně spokojený musím uznat že na to kolik petard se na kobercích nachází je velmi dobrá k ceně nachází pět koberečků které hoří relativně rychlostí a relativně rány jediné co tak se mi stává že mi ne bouchne třeba 10 petard